Restaurant og annen servering
Et svanemerket spisested har dokumentert at de har redusert den samlede miljøbelastningen sin. De bruker for eksempel mindre energi, vann og kjemikalier til rengjøring, og legger vekt på å tilby økologiske matvarer i serveringen. De jobber også aktivt med å redusere matsvinn.
-
Restaurant
GöteborgsOperan, Restaurang
Göteborg Opera -
Restaurant
Haqvin, Restaurang
-
Konferansested uten overnatting
Harpa ráðstefnuhús
Harpa -
Kafé
HEY IDA, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V
IDA Ingeniørforeningen i Danmark -
Konferansested uten overnatting
High Court, Konferens
HighCourt -
Restaurant
High Court, Restaurang
-
Restaurant
Hjortviken Country Club, Restaurang
Hjortviken -
Restaurant
Hotel Skansen, Restaurang
Hotel Skansen -
Konferansested uten overnatting
IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V
IDA Ingeniørforeningen i Danmark